KERESÉS
Szeretet és tisztelet a családban

Ön is kedveli Emerson, dr. Eggerichs - Szeretet és tisztelet a családban könyvet? Kattintson Ön is:

Emerson, dr. Eggerichs

Szeretet és tisztelet a családban

Patmos Records, 2015
 / 
270 oldal
 / 
ISBN: 9786155526053
A legújabb pszichológiai kutatások pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít: a gyerekeknek szükségük van arra a szeretetre, ami Isten parancsa a szülők számára (Tituszhoz írt levél 2.4), a szülők pedig arra a tiszteletre vágynak, amely a Szentírás szerint jár nekik gyermekük részéről (Mózes második könyve 20.12).

A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén.
Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte.

A könyvből megtudhatjuk, hogy:
- a szeretet és a tisztelet alapvető szükségek egy családban,
- az őrület köre megállítható,
- mi az a hat bibliai módszer, amivel ösztönözni tudjuk gyermekeinket,
- hogyan fegyelmezzük az engedetlenséget és nézzük el a gyerekességet,
- hogyan legyünk mi magunk is érettek, hiszen a gyermeknevelés kizárólag felnőtteknek való feladat,
- hogyan dolgozzunk együtt csapatmunkában házastársunkkal a gyermekek nemét figyelembe véve,
- hogyan válhatunk Isten szemében a gyermekeiket szerető szülőkké, függetlenül azok reakciójától.
3 690 Ft.-
3 137 Ft.-
A legújabb pszichológiai vizsgálatok pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít. A férj és feleség közötti sikeres kommunikáció alapja az, hogy szembenézzünk vele: a férjnek épp olyan szüksége van feltétel nélküli tiszteletre,...
2 700 Ft.-
2 295 Ft.-
 
Szeretet és tisztelet a családban
A legújabb pszichológiai kutatások pontosan azt támasztják alá, amit a Biblia már ősidők óta tanít: a gyerekeknek szükségük van arra a szeretetre, ami Isten parancsa a szülők számára (Tituszhoz írt levél 2.4), a szülők pedig arra a tiszteletre...
3 690 Ft.-
3 137 Ft.-