KERESÉS
Minden napra superfood - Az egészség és boldogság receptjei

Ön is kedveli Jamie Oliver - Minden napra superfood - Az egészség és boldogság receptjei könyvet? Kattintson Ön is:

Jamie Oliver

Minden napra superfood - Az egészség és boldogság receptjei

Park Könyvkiadó, 2016
 / 
312 oldal
 / 
ISBN: 9789633553169
Köszöntelek a mindennapi superfood világában. Ígérem, hogy ezeket a lapokat forgatva bármelyik recept mellett dönts, jó döntés lesz. Mindegyik tükrözi a kiegyensúlyozott arányok filozófiáját és a megfelelő adagolást, hogy kellő mennyiségű ételt vehess magadhoz. Nincs ebben semmi becsapás: lehetséges egyszerre szuperegészséges ételeket enni és jól is lakni.
Mindegy, hogy melyik fejezetből melyik receptet választod - márpedig legalább 30 reggelit, 30 ebédet és 30 vacsorát találsz itt -, az leginkább az ízlelőbimbóidat fogja csiklandozni, és jóllakat - de abban is biztos lehetsz, hogy beleillik a kalóriák napi rendszerébe, és ennek köszönhetően jó erőnlétben fog tartani. A reggeli kevesebb, mint 400 kcal, az ebéd és a vacsora pedig egyaránt 600 kcal alatt jár, szóval bőven van még hely nassolásra és italokra.
Igazán büszke vagyok erre a könyvre - élvezd, használd, amilyen gyakran csak jólesik, és főzz belőle a szeretteidnek is. (Jamie Oliver)

Jamie Oliver világjelenség - a gasztronómiában és a táplálkozási reformok terén egyaránt. Több mint tizenhat évi televíziós és szakácskönyvírói pályafutása során emberek millióit ösztönözte arra, hogy jó minőségű nyersanyagokból kezdjenek főzni, és friss, ízletes ételeket fogyasszanak. Az általa fenntartott jótékonysági szervezet, a Jamie Oliver Food Foundation és a minden év május 20-án megtartott ételforradalom napja egyaránt azt tűzte ki célul, hogy az ennivalóval kapcsolatos ismeretek terjesztésével világszerte jobbá tegye az emberek életét.
Jamie az essexi Claveringben, szülei Cricketers nevű vendéglőjében kezdett főzni, nyolcévesen. Iskolái elvégzése után szakácsnak állt, így került a River Café nevű vendéglátóhelyre, ahol - a történet ma már közismert - felfedezte őt egy televíziós producercég. Így született meg A pucér szakács című sorozat.
2001-ben Londonban Jamie megnyitotta Fifteen nevű vendéglőjét, amely munkanélküli fiatalok számára kínál karrierlehetőséget a vendéglátószakmában. Pár évre rá mozgalmat indított Nagy-Britanniában az iskolai menzák kosztjának javítása érdekében. Összeállította a középiskolai szakoktatás számára Az otthoni főzés alapjai nevű tantárgy tananyagát, az általános iskolák számára pedig létrehozta a Konyhakert Projektet, amely az ennivaló termesztésének és elkészítésének varázslatát kelti életre. Alapítványa az Egyesült Államokban is működik, az ottani iskolákban, munkahelyeken és lakóközösségekben tudatosítja az étellel kapcsolatos ismereteket.
Jamie sikeres vendéglői közé tartozik a Barbecoa, valamint a Nagy-Britanniában és külföldön is népszerű olasz éttermek csoportja. 2016 áprilisában Budapesten, a budai Várban is megnyílt egy Jamie's Italian. A Jamie Oliver nevével fémjelzett élelmiszerek és konyhai felszerelések az egész világon ismertek.
A népszerű sztárszakács rendszeresen ír saját magazinjába (Jamie Magazine) - ez 2015 márciusa óta magyarul is olvasható -, szerepel a Jamie Oliver's Food Tube és Drinks Tube nevű YouTube-csatornáin. Öt díjnyertes mobilapplikáció szerzője, és mostanáig 16 nagy sikerű szakácskönyvet írt, a hozzájuk tartozó tévésorozatokkal együtt. Jamie ma Londonban és Essexben él feleségével, Joolsszal és négy gyermekükkel: Poppyval, Daisyvel, Petallal és Buddyval.
6 990 Ft.-
5 942 Ft.-
Jamie magazin - 2016/8. - Aranyló őszi kincsek
A kiadvány tartalma: - Bor - Miért pont a vörösborról ne akarnának többet tudni? - a Borsuli segít. - Veteményvezér - Ebben a hónapban némi figyelmet kap a sokszor lesajnált édeskömény Igazi ízorgia várható. - Bennfentes - Kepes Andrást nem kell...
895 Ft.-
761 Ft.-
 
A kiadvány tartalma: - Bennfentes - Stefanie Sauska immár 7 éve Magyarországon él, de az Egyesült Államokban született. Sok jó helyet ismer. - Veteményvezér - Uborka, a legkedveltebb tökféleség. Most el is magyarázzuk, hogy hogyan termeszd. - Koktél...
895 Ft.-
761 Ft.-
 
Minden napra superfood - Az egészség és boldogság receptjei
Köszöntelek a mindennapi superfood világában. Ígérem, hogy ezeket a lapokat forgatva bármelyik recept mellett dönts, jó döntés lesz. Mindegyik tükrözi a kiegyensúlyozott arányok filozófiáját és a megfelelő adagolást, hogy kellő mennyiségű ételt...
6 990 Ft.-
5 942 Ft.-
 
Jamie Magazin - 2016/6. - Nyár  végi fieszta
A kiadvány tartalma: - Bennfentes - Tombor Nelli, az egyik legszebb magyar modell remekül főz, most fejezte be az iskoláját New Yorkban, és egyelőre marad is. - Veteményvezér - Málna minden mennyiségben. Ezek a csodás kis bogyók a nyár jelképei. A...
895 Ft.-
761 Ft.-
 
Jamie Magazin - 2016/5. - Élvezzük a kertet - Grillezés indul!
A kiadvány tartalma: - Bennfentes - Jamie Cullum angol dzsesszzenész Magyarországon koncertezik idén, de előtte még válaszolt néhány, Londont firtató kérdésünkre. - Veteményvezér - A zsenge fokhagymát, ezt az ínyenc alapanyagot - a piacokat...
895 Ft.-
761 Ft.-
 
Jamie Magazin - 2016/4. - La Dolce Vita - Csak a legjobb olasz ételek
A kiadvány tartalma: - Bennfentes - Fordult a kocka, most egy olaszt kérdezünk arról, hogy mit szeret a magyar gasztronómiában. És ő ki más lehetne, mint Gianni Annoni? - Veteményvezér - A ropogós retek igazi ínyencség. De nemcsak nyersen jó, hanem...
895 Ft.-
761 Ft.-