KERESÉS
160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv - 80 recepttel

Ön is kedveli Koszta Ágnes, dr. Töllösy Judit, Vrábel Krisztina - 160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv - 80 recepttel könyvet? Kattintson Ön is:

Koszta Ágnes, dr. Töllösy Judit, Vrábel Krisztina

160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv - 80 recepttel

Central Médiacsoport, 2016
 / 
224 oldal
 / 
ISBN: 9789633412299
Nincs koplalás, nincs önsanyargatás, nincs egyhetes csodafogyás. A módszer egyszerű és hatékony: ismerd meg tested működésének alapjait, vásárolj és főzz tudatosan, egyél jó szénhidrátokat. Az eredmény: kontrollált testsúly, energia és egészség!

"Öt éve követem a ma már egyre ismerősebben csengő 160 grammos szénhidrátdiétát. Kezdetben, egy friss inzulinrezisztencia-diagnózissal a zsebemben, orvosi utasításra alakítottam át az étrendemet, és ami a legfontosabb, változtattam az életmódomon. Ennek köszönhetően szervezetem egyensúlya helyreállt, így ma már nem kellene e szabályok szerint étkeznem, mégis örömmel folytatom a "diétát". Úgy érzem, ennél jobbat nem tehetek étkezés terén a szervezetemmel.
Miért? Mert a 160 grammos szénhidrátdiéta - nevével ellentétben NEM DIÉTA - abban az értelemben, amit e szóról elsőre gondolunk. Nem vonunk meg a szervezetünktől semmilyen nélkülözhetetlen tápanyagot. Olyan életmódról van szó, amely a teljes értékű étkezésen, a testmozgáson és persze a megfelelő pihenésen alapul. (...)" (részlet Vrábel Kriszta Bevezetőjéből)
4 900 Ft.-
4 165 Ft.-
160 grammos szénhidrátdiéta - Az életmódkönyv - 80 recepttel
Nincs koplalás, nincs önsanyargatás, nincs egyhetes csodafogyás. A módszer egyszerű és hatékony: ismerd meg tested működésének alapjait, vásárolj és főzz tudatosan, egyél jó szénhidrátokat. Az eredmény: kontrollált testsúly, energia és...
4 900 Ft.-
4 165 Ft.-